loading

Customer Testimonials

Kupljeno isporuceno i naravno isprobao sve radi funkcionise bez problema jednostavno za instaliranje i naravno dalju igru nadam se buducoj saradnji. Svaka cast i zelim vam jos vise uspeha u buducnosti pozdrav i sve najbolje

Average Rating:

15:40:28 05-23-2019
Igre

Sve pohvale brzo lako i odlicno svaka cast nastavite tako i nadam se buducoj saradnji pozdrav

Average Rating:

15:34:47 05-23-2019
4 odjednom

Kupio sam 4 igre preo vas na preporuku drugara pozamasna suma odjednom ali posle svih recenzija i usmenih pohvala odlucio sam da probam i nisam se razocarao na sva pitanja ste mi brzo i efikasno odgovorili. Sto se tice samih igara vrlo jednostavna instalacija i brza isporuka tako da svaka vam cast i nastavite sa dobrim radom, jer cu svakako preporuciti vase usluge pozdrav

Average Rating:

13:48:36 05-23-2019
Nenad Todorovic

Prezadovoljan sam... Preporucujem svima... Brze, bolje, i jeftinije igrice nigde necete naci... Svaka cast...

Average Rating:

NENAD Pirot 19:45:44 05-20-2019

Sve pohvale, korektna saradnja, svaka preporuka sto se tice kupovine igara!

Average Rating:

Lazar Nis 21:15:16 05-15-2019
Uncharted the lost legacy

Saradnja savrsena kao i svaki put

Average Rating:

Nikola Beograd 23:03:38 04-25-2019
BEz premca

Svaka cast momci... Kupujem kod vas vec neko vreme i svaki put sam bio maksimalno ispostovan. Izbor igara je za 10 Vasa strucnost je za 10 Brzina dobijanja igara je za svaku pohvalu i hvala Vam sto ste nam omogucili da dobijemo igre po pristupacnim cenama za nase uslove!

Average Rating:

aleksa 18:46:32 04-25-2019
Svaka preporuka

Kupio sam preko Vas za sada dve igre i mogu samo da kazem da sam prezadovoljan :D Svaka cast na obavljenom poslu. Bez zamerke

Average Rating:

aleksa 18:38:08 04-12-2019
Pohvala

Još jednom ste dokazali da ste najbolji. Svaka čast.

Average Rating:

Miroslav Cirkovic Ruma 07:22:57 04-09-2019

Da budem iskren bio sam malo skeptican ali ste me vrlo brzo i efikasno demantovali :D Zasigurno cemo jos saradjivati.

Average Rating:

aleksa 21:10:32 04-08-2019
Svaka čast!!!

Mogu da kazem jedno veliko POŠTOVANJE za čitav vaš tim, od usluge, brzine i svega. Samo nastavite tako i u buduće. Ja sam prezadovoljan! Preporučujem svakom saradnju sa vama!

Average Rating:

Marko Novi pazar 10:05:51 04-06-2019
spiders014

Svaka cast! Za svaku pohvalu, jeftino , brzo, i sve kako treba!

Average Rating:

Bojan Valjevo 14:55:29 04-04-2019

Hvala vam puno. Nastavila sam da kupujem kod vas. Izuzetno ste poslovni,profe sionalni i povoljni.Sve pohvale i preporuke svima.Najbolji ste!

Average Rating:

Zorica Beograd 19:28:31 04-02-2019
Pohvale

Svaka vam čast,najbolji ste. Ostanite takvi

Average Rating:

Miroslav Cirkovic Ruma 11:04:12 03-20-2019

Sve pohvale za poslovnost,tac nost,brzinu.Do bili smo igricu veoma brzo.Odlicno sve funkcionise.Na jbolji ste.Topla preporuka svima.

Average Rating:

Zorica Beograd 00:18:42 03-19-2019
Sve pohvale.

Igrica stigla i radi perfektno. Svaka cast!

Average Rating:

Marko Sremska Mitrovica 21:23:17 03-15-2019
Star wars

Odlicna saradnja ispostovan dogovor i pre roka svaka cast

Average Rating:

Nikola Beograd 22:33:44 03-14-2019

Nakon uplate igre sam dobio u najkracem roku, sve pohvale!

Average Rating:

22:03:02 03-12-2019
Kupovina preko spacenetgameshop

Nemam rijeci u roku od 10 min mi stize user name i pasword...malo je reci da ste dobri,najbolji ste!

Average Rating:

Igor Bijeljina 15:49:21 03-12-2019
Shadow of the tomb raider i Rise of the tomb raider

Brzi i efikasni sve lepo i u minutu, svaka cast ljudima na svemu i ljubaznosti, vec drugi put uzimam i sve je u savrsenom redu

Average Rating:

Saša Leskovac 21:01:52 03-08-2019